Trečdalis pasaulyje užauginto maisto taip ir nesulaukia progos būti suvalgytas. Jis atsiduria sąvartyne. Planetoje turime pakankamai maisto, kad išmaitintume 10 mlrd. žmonių, tačiau jį pasiekia toli gražu ne visi. Pagridinė to priežastis – mūsų neatsakingas vartojimas ir elgesys su nusipirktu maistu. Jo švaistymas prasideda dar ūkiuose, o baigiasi mūsų namų šiukšliadėžėse.
Skaitydami šią knygą sužinosite:
– kaip suplanuoti šeimos valgiaraštį;
– kaip laikyti produktus ir paruošti juos šaldymui;
– skaniausius konservavimo receptus;
– ką gaminti, kai šaldytuve yra maisto likučių;
– kaip namie pasigaminti jogurto, kefyro, varškės, maskarponės, majonezo, duonos, kokosų pieno, BBQ padažo ir daugelio kitų produktų;
ką gaminti pusryčiams, pietums ir vakarienei;
– ką gaminti, kai norisi sutaupyti;
– idėjos bemėsiams pirmadieniams.
– skaniausi patiekalai išsinešti;
– sveikesnės saldumynų alternatyvos.
ISBN: 9786090143322
Išleidimo metai: 2020
Puslapiai: 304
Siunčiama LPexpress ir Omniva
Kaina: 14.20 €
Daugiau apie knygą: www.naudotosknygos.lt