• Knygų naujienos

    Mėsa! Mėsos receptai, kuriais verta pasidalyti

    Gera mėsa visada madinga! Mitybos specialistai dabar atranda tai, ką mėsos mėgėjai visada žinojo: jautiena, ėriena, veršiena ir net kiauliena gali būti ne tik soti, skani, bet ir sveikai paruošta! 60 patiekalų, pagamintų pagal skirtingus receptus iš įvairiausių mėsos rūšių, tiks visiems metų laikams ir visoms progoms. Glaistyta jautiena su svogūnais, veršienos šonkauliukai su medumi ir žaliosiomis citrinomis, džiovintais vaisiais įdaryta mentė, sultinga mentė su keturių prieskonių mišiniu, ėrienos šonkauliukai su parmezano plutele ir net tikra egzotika (paruošti lengviau, nei tikėjotės!) – veršiuko užkrūčio liauka su greipfrutais. Nepamirškite padažų, sultinių koncentratų bei vyno ir kvieskite bičiulius sultingo kepsnio!Pasidaryk pats: viduje – tikslūs receptai, kaip lengvai ir namų sąlygomis pasigaminti įvairių mėsos patiekalų!Prekinis ženklas: Smaguris

  • Knygų naujienos

    Bikinio figūra per 4 savaites

    Po paplūdimį vaikščiosi nesidrovėdama, pasinaudojusi šia nesudėtinga 4 savaičių programa. Kas savaitę gausi sveikos mitybos, kūno riebalų deginimo, raumenų sutvirtinimo ir grožio patarimų ir nieko nelaukdama galėsi psirodyti paplūdimyje!Nuodų šalinimo savaitė7 pakopų nuodų šalinimo dieta Akstinas svorio metimui Pilvuko sutvirtinimo pratimai Išvalyk ir atgaivink savo odąSvorio metimo savaitėSveikos mitybos planas Degink riebalus Formuok ir stangrink savo užpakaliuką Anticeliulitinis masažasGrožio svaitėMaistas gražiai odai ir puikiems plaukams Pataisyk savo figūrą Sustiprink kojas ir sutvirtink šlaunis Daugiau dėmesio skirk veiduiEnergijos savaitėValgyk, kad būtum energinga Sutvirtink viršutinę kūno dalį Paruošk savo kūną paplūdimiui  Saugiai įdekPrekinis ženklas: Charibdė

  • Knygų naujienos

    500 sriubų

    Šiame rinkinyje pateikta 500 gardžių, nesudėtingų ir lengvai pagaminamų sriubų receptų. Kiekviename puslapyje rasite idėjų ir naudingų patarimų kiekvienos rūšies skaidriai, tirštai, trintai sriubai ir sultiniui pagaminti. Jei ruošiate įprastus savaitgalio pietus, įmantrų pirmąjį patiekalą, žiemą šildantį, o vasarą atvėsinantį maistą, – čia rasite visoms progoms tinkamus receptus.Įžanginėje dalyje aptariami pagrindiniai dalykai: maisto gaminimo įrankiai, sudėtinės jų dalys, jų derinimo ir maisto gamybos metodai.Šiame gausiai iliustruotame leidinyje rasite ir šiuolaikiškas klasikinių receptų, tokių, kaip vietnamietiškos jautienos sriubos ir itališkos daržovienės, interpretacijos.Jūsų pasirinkimui – vėsių ir gaivių, tirštų ir švelnių, sveikų ir maistingų, įmantrių ir vos per 20 minučių pagaminamų sriubų receptai.Prekinis ženklas: Naujoji Rosma

  • Knygų naujienos

    Beatos virtuvė: kepinių knyga

    Tai trečioji autorės receptų knyga, o pirmosios Beatos knygos sulaukė neįtikėtino populiarumo Lietuvoje ir tarp kraštiečių svetur už receptų paprastumą, aiškumą, jų aktualumą. Pati autorė teigia, kad tokią knygą visada svajojo parašyti, ja naudotis ir turėti. Kepinių knygoje nostalgija dvelkianti klasika persipina su naujausiomis konditerijos madomis, laiko patikrinti, išmėginti receptai – su populiariausiais saldumynais ar pikantiškais kepiniais iš Australijos, Anglijos, Serbijos, JAV. Knygą sudaro aštuoni skyriai, kuriuose autorė pateikia geriausius duonos, bandelių, pyragų, sausainių, pyragėlių ir pyragaičių, tortų, pikantiškų kepinių receptus. Kepinių knygoje pradžiugins du specialūs skyriai, vienas jų skirtas ypatingiems svečiams (vengiantiems vienokių ar kitokių produktų), kitas – šeimininkėms, kurioms aktualu patiekalą pagaminti labai greitai.Knygoje gausu kepinių receptų įvairioms…

  • Knygų naujienos

    Lieknėti pagal asmenybės tipą

    Jūs stengiatės sulieknėti, ir draugė geranoriškai pataria: „Turėtum išmėginti mano naująją dietą, tikrai veiksminga.“ Jūs pamėginate, bet dieta jums netinka ir neaišku kodėl. Nejaugi prastai laikėtės nurodymų, gal ką praleidote? Ar tikrai patys esame kalti, kad nesiseka? Jokiu būdu! Sėkmės paslaptis – pagal asmenybės tipą pritaikyta dieta. Profesoriaus Alain‘o Golay knyga – kaip tik apie tai. Autorius pateikia asmenybės testą, padėsiantį išsiaiškinti, kokia dieta jums tinkamiausia ir ką reikėtų daryti, kad ji būtų veiksminga. Atlikite asmenybės testą, pasirinkite savo dietą ir jums pavyks. Diabetologas profesorius Alain‘as Golay dirba Ženevos universitetinėje ligoninėje daugiausia su per ddelio svorio varginamais pacientais, jo tyrimai žinomi visame pasaulyje. Jis paskelbė daugiau kaip 450 jo straipsnių…

  • Knygų naujienos

    Nomeda. Virtuvės užrašai

    TV laidų vedėja, menininkė ir populiari visuomenės veikėja Nomeda Marčėnaitė kviečia atskleisti savo virtuvės paslaptis naujoje knygoje „Virtuvės užrašai”. Tai – daugiau nei jos šeimos kulinarinių receptų knyga. Skaitytojams tai – unikalus žvilgsnis į paprastą, tačiau kasdienės magijos pilną Nomedos gyvenimą, galimybė pažinti ją iš arčiau ir apie maisto gaminimą pašnekėti kitaip – su polėkiu. Įspūdingo grožio knygą puošia šimtai fotografės Monikos Požerskytės ir pačios Nomedos nuotraukų, taip pat Nomedos keramikos darbai bei piešiniai. Tai knyga, kuri jus įkvėps kūrybai virtuvėje!Kulinarijos knygų yra galybė: nuostabių, pakylėtų, išieškotų, stilingų, metodiškų ir būtinai profesionalių. Ši knyga su tuo neturi nieko bendra, gal tik pagrindiniai veikėjai – maisto produktai, puodai ir viryklė –…

  • Knygų naujienos

    Kitokie kotletai

    Prisimenate laikus, kai pietums dažniausiai valgydavome kotletus, o Kijevo kotletas būdavo ypatingas patiekalas? Iš tiesų idėjų virtuvėje gerokai trūko… Tačiau nuo vaikystės pažįstami kotletai labai mėgstami ir šiandien. Nenuostabu, nes jie greitai pagaminami ir sotūs. Ši knyga pasiūlys ne tik mėsos, žuvies, bet ir desertinių kotletų iš įvairių šalių virtuvių. Vegetarai ras daržovių receptų skyrių. O pirmieji puslapiai atskleis tokias virtuvės meistrų paslaptis, kad namiškiai, laukdami kotletų, tiesiog varvins seiles…Prekinis ženklas: Ekspress Leidyba

  • Knygų naujienos

    Skanūs patiekalai. Desertai su vaisiais

    Gardūs, lengvai paruošiami patiekalai įvairiomis progomis.Kiekvienoje „Skanūs patiekalai“ serijos knygelėje rasite patikrintus receptus, kurie padės paįvairinti Jūsų valgiaraštį ir suteiks daug džiaugsmo. Receptus lydi spalvotos nuotraukos ir išsamūs aprašymai.Šioje knygelėje rasite 15 desertų receptų su gaminimo eigos iliustracijomis.Prekinis ženklas: Trys nykštukai

  • Knygų naujienos

    Nuo grūdo iki kepalo

    Duona nuo senų laikų lietuviams – ypatingas patiekalas. Pasiremiant senųjų žmonių prisiminimais, pateikiama kvalifikuota, bet visuomenei patrauklia aiškia forma, gausiai nuotraukomis iliustruota informacija apie reikšmingą lietuvių tradicinės kultūros sritį – duoną kasdieninę ir duoną šventinę…Prekinis ženklas: Žuvėdra