Čia rasite kiekvienam sezonui ir kiekvienai progai tinkančių salotų – nuo paprasčiausių morkų ir apelsinų salotų ir prabangių San Francisko salotų ar tuno užkandėlės.Be klasikinių ir gerai žinomų Cezario bei Nicos salotų, rasite mažiau žinomų, tačiau nepaprastai gardžių špinatų ir keptų česnakų salotų, taip pat šiltas pupų ir fetos salotas. Šalia puikių ir paprastų obuolių ir kopūstų arba gražgarsčių ir kalendrų salotų aptiksite įdomių ir viliojačių valgių, kurių sudedamosios dalys itin neįprastos, kaip antai karštas kokosų, krevečių ir papajų, keptos vištienos, levandų ir kitų prieskoninių žolelių, ožkos sūrio ir grikių, šviežių figų ir riešutų salotas.Perskaitę knygą sužinosite, kaip pasigaminti kvapnaus įvairių rūšių aliejaus ir acto, nepaprastai gardžių salotų ir užpilų.
Prekinis ženklas: Aktėja
‹
›
×